contact

Felix Timmermanslaan 2, 9190 Kemzeke
0477 38 94 35

Krekentocht

Wij vertrekken aan de school op het “t’kalf” in St-Gillis waas waar we richting het krekengebied rijden met zijn mooie kreken en dijken.

Daarna bezoeken we Paneweel een oude schuur van natuurpunt waar je een eigen gebrouwen biertje kunt drinken “gageleer 2,5 €”. Daar krijg je ook wat info over de streek en hoe natuurpunt ontstaan is.We rijden verder voorbij de geul een kreek met allemaal vissershuisjes langs de waterkant,dit is uniek in de streek. Via de groenendijk hebben we een mooi uitzicht op de uitbreiding van de haven op L-oever. Wij rijden ook door het gewezen fort Bedmar. Daarna gaan we een gebak met koffie/thee eten in een taverne. Via de buitenkant van Stropersbos komen we terug aan op onze vertrekplaats.

Voor deze georganiseerde tochten betaal je 25 € per persoon, kinderen <6 jaar betalen 21€. Voor deze tochten moet je met minimum 10 personen zijn en met 2 huifkarren met min. 26 personen. Kom je niet aan dat aantal wordt er een vergoeding van 12€ per ontbrekend persoon aangerekend. Eenmalige verplaatsingsvergoeding 15€.

Contact info
Felix Timmermanslaan 2, Kemzeke
0477 38 94 35