contact

Felix Timmermanslaan 2, 9190 Kemzeke
0477 38 94 35

Saefhtingen tocht

Optie 1

Wij vertrekken aan de kerk van Prosperpolder en rijden naar het overstromingsgebied van de Hedwigpolder, via het infopunt en de zoetenberm naar de radartoren aan de schelde met mooi uitzicht. Hier drinken we iets ter plaatse. We keren terug langs ouden doel richting “spookdorp Doel” waar we een gebak met koffie/thee gaan eten. We keren terug via de polder naar onze vertrekplaats.

Optie 2

Wij vertrekken aan de kerk van Prosperpolder en rijden naar het uitkijkpunt over het verdronken land van Saeftinghe. Daarna rijden we via het overstromingsgebied Hedwigpolder, waar we even halt houden om iets te drinken,naar het “spookdorp Doel” daar gaan we een gebak met koffie/thee eten. Nadien vertrekken we terug via de polders naar onze vertrekplaats.

Extra

Voor deze georganiseerde tochten betaal je 25 € per persoon, kinderen <6 jaar betalen 21€. Voor deze tochten moet je met minimum 10 personen zijn en met 2 huifkarren met min. 26 personen. Kom je niet aan dat aantal wordt er een vergoeding van 12€ per ontbrekend persoon aangerekend. Eenmalige verplaatsingsvergoeding 30€

Contact info
Felix Timmermanslaan 2, Kemzeke
0477 38 94 35