We organiseren huifkartochten in en buiten de gemeente Stekene.

Welke feesten?

Verjaardagen
Voor de kinderen organiseren we een huifkartocht met eventueel een bezoek aan een kinderboerderij en een stop in een taverne met speeltuin. Al dan niet gecombineerd met een pannenkoek. De huifkar wordt voor die gelegenheid versierd met de nodige verjaardagsatributen. Uniek

Jubileum
Een fantastisch gevoel,25jaar,50jaar huwelijk.Pas dan begrijpt men hoe snel de tijd vooruitgaat, en het spreekwoord zegt:”gebruik hem wel”En op die dag moet je hem zeker gebruiken, het moet iets overheerlijks worden. Neem daarom de huifkar. We voeren jullie samen met de familie en vrienden naar de kerk of de feestzaal en dit met stijl, neem de camera mee en maak enkele foto’s, als herinnering voor later.

Communiefeesten
Wat is er leuker dan het communiefeest te vieren met heel de familie op de huifkar. Wij doen een tochtje met een aperitief en/of snacks aan boord en zitten gezellig samen te genieten van het uitzicht.

Buren of wijkfeesten
Wij komen met de huifkar rondjes maken in de wijk voor een democratische prijs,of wil je meer? Een halve dag uitstap, of heb je een eigen idee? Laat het ons weten we staan voor alles open.

Huwelijken
De bruid wordt met de huifkar door de bruidegom afgehaald aan huis.Wil je tijdens de rit aperitieven met een toastje geen probleem, we zorgen ervoor.Van daaruit vertrekken we naar het gemeentehuis en vervolgens naar de kerk, en dit samen met de familie. Na de mis kan het bruidspaar natuurlijk gebruik
maken van de bevoorrechte positie. Vooraan op de bok. De huifkar wordt voor die gelegenheid rijkelijk versierd met bloemen. Daarna kan er volop gebruik van gemaakt worden voor een videoreportage of een fotosessie.

Pensioen
Na noeste arbeid, 40jaar dienst of misschien meer, is het tijd om nog wat van het leven te genieten. Je kunt geen betere start nemen dan gebruik te maken van de huifkar en met familie, vrienden of collega’s van het werk een uitstap te organiseren. U kunt dat op verschillende wijzen doen bv: naar een taverne, waar je iets kunt nuttigen of iets avontuurlijker, een picknick in de vrije natuur of een tourne’ general in een cafe’ U zegt het zelf maar, wij zorgen voor de organisatie.

Vliegend Tapijt

Voel je zoals Alibaba op zijn vliegend tapijt in het sprookje duizend en één nachten – maar dan getrokken door een trekpaard. Dolle pret gegarandeerd en een unieke beleving voor zowel jong als oud.

Bij veel van deze feesten kunt U een combinatie maken van volgende activiteiten:

  • Pannenkoek of gebak in een taverne
  • Middag of avondmaal in een taverne
  • Spelletjes onderweg (ringsteken, knikkerlopen met soeplepel, behendigheidspel, quiz enz…)
  • Picknick in de natuur
  • Kinderboerderij
Contact info
Felix Timmermanslaan 2, Kemzeke
0477 38 94 35